BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-13-2008, 01:03 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
anameli's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: +movil
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Is it me, my e-mail or Facebook?

Please Login to Remove!

For the past several days, I have not received any e-mail notifications from Facebook in my BB. I do get them on g-mail because I see them in my computer, but they do not appear on my BB.

It's been happening since before Facebook changed its layout. I have not changed anything either on Facebook or my e-mail. And I used to get notifications, but no more.

I have g-mail and my device is an 8320.

Thanks for any thoughts, suggestions or info on this matter.
Offline  
Old 09-13-2008, 01:13 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: Detroit Michigan
Model: 0000
Carrier: ATT
Posts: 139
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do they show up in the facebook app?
Offline  
Old 09-13-2008, 01:23 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
allankawakami@yahoo.com's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Hillsboro, Oregon
Model: 9700
OS: 6.0.0.424
PIN: 215DA2B1
Carrier: AT&T
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Facebook

I had the same notification problem with my facebook application. You need to access Facebook from your laptop and access Settings and make sure under the heading Facebook that your settings are set to "YES".
__________________
Allan
Pin 23038281
850, 6280, 7100, 7290, 8700, 8100, 8800, 8300, 8900, 9000, 9700, 8530, 9700, 9800, 9700
Offline  
Old 09-13-2008, 01:24 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: Detroit Michigan
Model: 0000
Carrier: ATT
Posts: 139
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That could work too. I was thinking that myabe they had unchecked the box in the facebook application that says leave notifications on server. But it seems your idea made more sense.
Offline  
Old 09-13-2008, 09:56 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
anameli's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: +movil
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by nm1k0 View Post
Do they show up in the facebook app?

Yes. They used to show up in e-mail as well, but not anymore. Only Facebook.
And I can see them in the e-mail in the desktop.
Offline  
Old 09-13-2008, 09:57 AM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
johnlatessa's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Springfield, Illinois
Model: iPh 5
OS: iOS 6.1
Carrier: Verizon
Posts: 270
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by anameli View Post
Yes. They used to show up in e-mail as well, but not anymore. Only Facebook.
And I can see them in the e-mail in the desktop.
Check your e-mail notification settings on the Facebook web site. I had to reset mine a while back, and all has been fine since.
__________________
8703e --> 8830 --> 8300 --> 9530 --> iP3G --> 9550 --> iP3Gs --> 9800 --> iP4 --> 9930 --> iP5
Offline  
Old 09-13-2008, 11:43 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
anameli's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: +movil
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by allankawakami@yahoo.com View Post
I had the same notification problem with my facebook application. You need to access Facebook from your laptop and access Settings and make sure under the heading Facebook that your settings are set to "YES".


What do you mean by this?
In Account Settings or Privacy Settings?
Sorry, I'm not getting it.
Offline  
Old 09-13-2008, 11:51 AM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
anameli's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: +movil
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by nm1k0 View Post
That could work too. I was thinking that myabe they had unchecked the box in the facebook application that says leave notifications on server. But it seems your idea made more sense.
Where do I find this?


ETA: Never mind, I found it.
Thanks!

Last edited by anameli : 09-13-2008 at 12:39 PM.
Offline  
Old 09-14-2008, 02:23 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
anameli's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: +movil
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Still not working.
Any other thoughts?

TIA.
Offline  
Old 09-24-2008, 03:59 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the same problem numerous times...I had the problem known as send all, receive none. Anyways, after talking to RIM for 2 hours and troubleshooting every possible thing, they finally told me to back up my phone, and do a "wipe handheld" under the security option. Everything worked fine after that.

When you restore your phone, restore only the bare minimum....contacts, bbm contacts, content store.

If you restore the whole phone, chances are the OS will become faulty again since you are bringing it back to the previous state.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.