BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-26-2008, 02:50 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2008
Model: 8330
OS: 4.5.0.77
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Sprint Radio With 8330 4.5.0.77

Please Login to Remove!

Anyone with Sprint that has updated their 8330 Curve to 4.5.0.77 noticed that Sprint radio does not seem to work with it? When I try to open the sprint radio folder it says "Unable to load this folder. Please try again later." The Sprint TV seems to actually work better with the update which doesnt really make sence why the radio doesnt work because they are both streaming audio and TV does video as well.
Offline  
Old 09-26-2008, 04:48 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Orleans
Model: 8330
OS: 4.5.077
Carrier: Sprint
Posts: 103
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

just checked mine (I upgraded Wednesday) and my radio's not working either :(
Offline  
Old 09-26-2008, 08:50 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
pegb856's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: NE Indiana
Model: 8330
OS: 4.5.0.119
PIN: Head
Carrier: Sprint
Posts: 226
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yep, same here.
__________________
As Always...

Happy Berrying!
Offline  
Old 09-26-2008, 09:20 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2008
Model: 8330
OS: 4.5.0.77
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anyone got any Idea how to possibly fix it?
Offline  
Old 11-13-2008, 01:03 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
tlhead's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Tuscaloosa, Al
Model: 9630
OS: 5.0.0.0
PIN: N/A
Carrier: sprint
Posts: 120
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Yep mines out of commission too
__________________
"Whenever I’m about to do something, I think “would an idiot do that?” and if they would, I do not do that thing."-Dwight K. schrute
Offline  
Old 11-13-2008, 01:20 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This is a known issue with 0.77. If you update to 0.97 this is corrected. 0.97 works great for me. Beware .108 however, I have heard it is buggy.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.