BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-29-2008, 08:11 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help! Upgraded 8320 to 4.5, now alarm won't work

Please Login to Remove!

I upgraded my T-Mobile 8320 to software version 4.5 about a month ago. Everything worked fine at the time of the upgrade and for a few weeks after. About a week ago, the alarm stopped working. It would still show the alarm menu on acreen at the time the alarm would supposed to have gone off ("Dismiss, Snooze for 5 Minutes") but there was no sound. I was late for work twice before I started using a different alarm clock, however, I really depend on the alarm function on the phone. Anybody have any ideas? I wasn't messing around with settings that I can remember, or done anything that might have triggered it. The speakerphone still works ok, so I assume that it's not a hardware issue.
Offline  
Old 09-29-2008, 08:21 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Have you attempted changing the alarm tune? Look in your Profiles > Advanced Settings and edit your Active profile > Alarm.

Change the the tune used for the alert and see what happens. Perhaps in your upgrade process the tune in use became corrupted or deleted?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.