BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-05-2008, 07:24 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Joe1004's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NY
Model: Z10
OS: 10.0.9.42
PIN: t of ale anyone?
Carrier: VZW
Posts: 374
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Browser and Shortcut Issue

Please Login to Remove!

I have searched high and low and cannot figure this out.

I upgraded to beta .97 this morning. I did a complete wipe and started over for fun. I should note I am on a BES, of which I am an administrator.

I use several shortcuts regularly from the desktop. Specifically, NYTimes, ESPN, The Weather Channel, Fox News and BBWap.

If I browse the internet from the browser icon, any page I pick works fine, including the sites that are navigated to via the shortcuts above. When I request a page, I get a white screen with the BlackBerry logo on it until the page loads. This is the normal behavior I have come to expect.

HOWEVER, since this upgrade, when I load NYTimes, ESPN, or Fox News, the browser opens with the Verizon Wireless logo and eventually I either get an error stating the "connection timed out" or that there was an error with the selected provisioning server. The other shortcuts show the Blackberry logo and load the page normally.

I have messed with every default browser setting and reset defaults, etc. I have re-sent all service books, re-registered on the network, etc. I have no clue what to do next. Perhaps call VZW in the morning.

Ideas?
__________________
Z10 and PlayBook <- 9650<- 9630 <- 8330 <- 8130 <- 8830 <- 8703e <- 7130e <- 7250
Offline  
Old 11-05-2008, 08:22 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2008
Model: 9xxx
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 724
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What SW(OS) were you using before this update?
Offline  
Old 11-05-2008, 08:32 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Joe1004's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NY
Model: Z10
OS: 10.0.9.42
PIN: t of ale anyone?
Carrier: VZW
Posts: 374
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

.77

I have been playing with this problem and finally got it.

I deleted the "Blackberry Internet Browsing Service" service book, then re-registered and did a battery pull. Now all browser screens work and all shortcuts work.
__________________
Z10 and PlayBook <- 9650<- 9630 <- 8330 <- 8130 <- 8830 <- 8703e <- 7130e <- 7250
Offline  
Old 11-05-2008, 08:39 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2008
Model: 9xxx
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 724
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Joe1004 View Post
.77

I have been playing with this problem and finally got it.

I deleted the "Blackberry Internet Browsing Service" service book, then re-registered and did a battery pull. Now all browser screens work and all shortcuts work.
I was going to suggest that. Good job!
Offline  
Old 11-05-2008, 08:46 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Joe1004's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NY
Model: Z10
OS: 10.0.9.42
PIN: t of ale anyone?
Carrier: VZW
Posts: 374
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How it got messed up is a mystery... but since all is well, I am happy.

__________________
Z10 and PlayBook <- 9650<- 9630 <- 8330 <- 8130 <- 8830 <- 8703e <- 7130e <- 7250
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.