BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-14-2008, 07:31 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default yahoo! go 3.0 displays a blank screen after logging in

Please Login to Remove!

For some reason, Yahoo! Go 3.0 goes blank on my device after it accepts my credentials.

I recently switched from a Verizon 8830 to an AT&T curve. Yahoo Go worked fine on my 8830 but now the screen just goes blank after the yahoo progress bar completes moving across the screen. It doesn't go dark, just a blank white screen. The device is still working and I can escape out of it.

I tried re-installing the app twice which seems to take but still the same problem.

I'm at a loss to explain what could be happening.

any thoughts would be greatly appreciated.

Thanks,

Paul
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

BMW 5 E34 AMPLIFIER 65.24-8351244
$20.0
BMW 5 E34 AMPLIFIER 65.24-8351244 pictureOMRON E3X-NA11 Amplifier Unit Pre-wired model NPN output 2M
$40.0
OMRON E3X-NA11 Amplifier Unit  Pre-wired model NPN output 2M pictureCrouse Hinds CEAG 2/942 GHG122 3121 D1003 Switch Amplifier
$79.95
Crouse Hinds CEAG  2/942  GHG122 3121 D1003 Switch Amplifier  pictureKeyence LV-51MP laser sensor amplifier
$140.0
Keyence LV-51MP laser sensor amplifier pictureKeyence LV-51MP laser sensor amplifier
$160.0
Keyence LV-51MP laser sensor amplifier picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.