BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-18-2008, 01:51 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
choi4096's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Philippines
Model: 9000
OS: 4.6
Carrier: Globe Telecom
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8320 Device Error: 394

Please Login to Remove!

Hi Guys,
I've searched high and low and googled it even, but I can't really figure out how to fix this device error code (394). I've already done the following:
1. Used JL Commander - this didn't work. When I click on <4> or <5>, it doesn't even finish through.
2. I tried doing the method "if JL Commander doesn't work" (with battery), and this goes as far as "waiting for device to initialize".. But this gets stuck on "Reconnecting to JVM", and it ends with "Unable to reconnect with JVM..".
3. I tried no.2 again this time without battery and I get the same result; "Unable to reconnect..".
4. I tried doing this with the DM but I get the same result over and over.

So I guess it's safe to say that my problem is not erasing and reloading the OS, but finishing the process.

But let me get back to my starting point; I've searched high and low about Device Error 394 and I can't find any info about this error code. What is Device Error: 394, anyway??? And can anyone help me how to fix this? Help please.

I'm using Vista, 4.3 DM, 4.5 OS installed on my laptop.

Anyone please?
__________________
BlackBerry WiFi is the best thing that ever happened to BB users!
Offline  
Old 12-18-2008, 02:45 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9700
OS: 5.0.0.714
Carrier: ASU eliboM-T
Posts: 193
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (T-Mobile BB 8320 OS 4.5.0.81)

Use XP if you can, use 4.6 dm, and use a different usb cable
__________________
Check out my themes at VSMThemes
Latest theme: Windows 7 Ultimate
Offline  
Old 12-18-2008, 03:30 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
BBbuddy's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Model: 9520
OS: 5.0.0.973
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile & ePlus
Posts: 45
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dynamicrockstar469 View Post
Wirelessly posted (T-Mobile BB 8320 OS 4.5.0.81)

Use XP if you can, use 4.6 dm, and use a different usb cable
Just read this. I have exactly the same problem like choi4096. But won't give up... cause wee can
__________________
BlackBerry make the man
Offline  
Old 12-18-2008, 05:05 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9700
OS: 5.0.0.714
Carrier: ASU eliboM-T
Posts: 193
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (T-Mobile BB 8320 OS 4.5.0.81)

Quote:
Originally Posted by BBbuddy
Quote:
Originally Posted by dynamicrockstar469 View Post
Wirelessly posted (T-Mobile BB 8320 OS 4.5.0.81)

Use XP if you can, use 4.6 dm, and use a different usb cable
Just read this. I have exactly the same problem like choi4096. But won't give up... cause wee can
What?
__________________
Check out my themes at VSMThemes
Latest theme: Windows 7 Ultimate
Offline  
Old 12-18-2008, 06:55 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
choi4096's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Philippines
Model: 9000
OS: 4.6
Carrier: Globe Telecom
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dynamicrockstar469 View Post
Wirelessly posted (T-Mobile BB 8320 OS 4.5.0.81)

Use XP if you can, use 4.6 dm, and use a different usb cable
Ok, I'll try this later when I get home. I'll use my wife's computer and install the latest DM. Let you know what happens. Thanks a bunch.
__________________
BlackBerry WiFi is the best thing that ever happened to BB users!
Offline  
Old 12-19-2008, 01:01 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
BBbuddy's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Model: 9520
OS: 5.0.0.973
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile & ePlus
Posts: 45
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (8700)

Quote:
Originally Posted by dynamicrockstar469
Wirelessly posted (T-Mobile BB 8320 OS 4.5.0.81)

Quote:
Originally Posted by BBbuddy
Quote:
Originally Posted by dynamicrockstar469 View Post
Wirelessly posted (T-Mobile BB 8320 OS 4.5.0.81)

Use XP if you can, use 4.6 dm, and use a different usb cable
Just read this. I have exactly the same problem like choi4096. But won't give up... cause wee can
What?
Well, you recommend to use different cables. I've got a lot of them
BTW, the first hunderet won't work. No honestly, still got the error message although I've used DM 4.6 or 4.7 & different cables. I even not able to wipe the device with JL_cmd. Any sugestions? THX!
__________________
BlackBerry make the man
Offline  
Old 12-19-2008, 01:20 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
buneech's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Slovenia
Model: 8310
OS: 4.5.0.124
Carrier: Si.mobil/Vodafone Slovenia
Posts: 94
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Restart your computer. It helped me, when JL_Cmder wasn't able to wipe the device.
Offline  
Old 12-20-2008, 08:46 AM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
BBbuddy's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Model: 9520
OS: 5.0.0.973
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile & ePlus
Posts: 45
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by buneech View Post
Restart your computer. It helped me, when JL_Cmder wasn't able to wipe the device.
Thx for the hint.

Still another day, another few trials and no results. I'm confusend What else can I do?
__________________
BlackBerry make the man
Offline  
Old 02-26-2009, 01:10 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Device ERROR 394 Curve 8320

1. ITS NOT THE CABLE !
2. ITS NOT THE PC RESET
3. YOU CANT WIPE IT

Does anyone know how to resolve this problem?

Upgrading or Downgrading does not bring it back..

What esle???
Offline  
Old 04-22-2009, 12:51 AM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,

I have same proplem, and I tried many times to fix it with many solutions, but I still see error


can any one help me to fix it?

many thanks!
Offline  
Old 04-23-2009, 12:25 AM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

nobody can help me?

Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.