BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-26-2008, 09:19 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Audio when sending Video MMS

Please Login to Remove!

I just got my Curve 8330 a few weeks ago and tried to send a video message yesterday for the first time.

The video sent fine and played fine with audio on my curve. However, anyone who I send the video to does not hear the audio. I sent it to my wife's phone and got no audio...

Any ideas?
Offline  
Old 12-26-2008, 01:06 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No one with a similar problem?

I can't figure it out. I take videos on my phone and can play them back with audio.

But, when I send the video to any other phone the audio doesn't seem to be attached. Is there some sort of mute audio option that I have on the video but other phones don't or something?

Any help would be appreciated.
Offline  
Old 12-26-2008, 06:30 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Master
 
Motorcycle Mama's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: 9930
OS: 7.1.0.163
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 4,351
Post Thanks: 0
Thanked 246 Times in 238 Posts
Default

Typically, this is a carrier issue.

Some carriers limit or strip out some types and sizes of attachments.
Offline  
Old 01-05-2009, 02:18 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
TechAdmin26's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: SmAlbany, NY
Model: 8330
Carrier: Verizon
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This happens with all my MMS msgs, but if I save the video to my SD card, I can then view it through the video player and the sound will come through.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.