BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-07-2009, 01:39 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 205
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Camera and Vid Camera failed?

Please Login to Remove!

Well a while ago my camera started messing up. The screen would have a greenish, pixilated, tint to it and when taking a picture, it would just be white.

Thinking it was the update i had just done, i downgraded, same problem. Then i upgraded to the ATT release and now it says "Could not start the camera. Close other applications and try opening the camera again" and the video camera will just auto-close itself

What i have done to possibly fix it:

Downgrade
Upgrade
Restore to factory
clear BB with jl_cmder and reload latest os (started without any backup programs or data put on yet)

and still nothing..

Any ideas?
Offline  
Old 01-07-2009, 04:48 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
raja_3012's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Irving, TX
Model: iPhn4
OS: iOS 4.3.2
Carrier: AT&T
Posts: 1,137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This issue has been discussed in this thread ..

8300 "could not start the camera" error.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.