BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-09-2009, 01:54 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mobiola Xplayer Earphone Problem

Please Login to Remove!

I have a tmo 8320, xplayer 1.3.3, when playing songs sound only comes out the handheld's speaker unless I remove and replug in the earphone connection. This happens with the delivered earphones and my ue metro.f1 200v earphones. The delivered bb media player works fine. I've tried changes to the settings, general, playback audio path without success. I'm missing something. Can you help? Thanks in advance!

Last edited by starspeed : 01-09-2009 at 02:00 PM. Reason: typo
Offline  
Old 01-09-2009, 02:01 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

changed to the settings, general, playback audio path to headset instead of headset and handsfree and it is working now.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.