BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-09-2009, 08:56 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Ricky-Ray's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Monterey Park, CA
Model: 9700
OS: 5.0.0.330
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 190
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default RSA Secure ID not showing up

Please Login to Remove!

I have a user with a Verizon 8330 curve. He's running OS 4.5.0.77 and has RSA Secure ID v2.1.1 installed on his blackberry. He did something last night where the icon to the RSA is now gone. It's not hidden or moved to another folder I already checked those. The app still show's installed on his blackberry. I tried uninstalling and reinstalling the software, resending the service books, re-registering it with the network and I still can't get the icon to show back up.

Any suggestions?

I can't upgrade him to v3.0 of RSA because in our test with the 8330 v4.5 it causes the blackberry to reboot whenever I launch the program.
__________________
Ray

A Fisherman at heart living in the IT world.
Offline  
Old 02-10-2009, 08:11 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

checkif its running in the background (alt + back)
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.