BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-12-2009, 07:28 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: U.S. Cellular
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy 8330 data stops working

Please Login to Remove!

Hey i am new to bb but i am in the comm industry, i have a bb 8330 with bis, recently upgraded from 4.3 to 4.5, the data side of my bb stops working around noon, if i do a battery pull things start flowing again, emails, browser maps, etc. what do can i do to stop this, i have tried searching the board but i haven't found an answer yet.
thanks
chris
Offline  
Old 02-12-2009, 07:31 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

its around the same time every day?? i would con tact the carrier and see whats up... that really weird
Offline  
Old 02-12-2009, 07:36 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: U.S. Cellular
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i say noon time, but that is just when i relize that my emails stop poring in, could be about 2 or so. it has been slow so i am not getting many emails at the this time
Offline  
Old 02-12-2009, 07:39 AM   #4 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,029
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Please define slow. RIM should push your email about every 15 minutes or so. Is it taking longer than that? Are you sure there is email to be pushed to the device? Do you have a solid connection?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 02-12-2009, 07:42 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: U.S. Cellular
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

by slow i mean business is slow and i am not gettting many emails sent to me. when it is working it does push emails to me about 15-20 mins consitantly.
Offline  
Old 02-12-2009, 07:46 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: U.S. Cellular
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yea i have a good connection, yesterday i was in the office all day so the cell signal was the same strength all day.
Offline  
Old 02-12-2009, 07:48 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: U.S. Cellular
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

when i was upgrading it said something about having to register the bb device on the wireless network. my bb does not have a wifi connection just the cell side, how do i register the device on the wireless network
Offline  
Old 02-12-2009, 09:06 AM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2008
Location: Freeport, IL
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: U. S. Cellular
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

BlackBerry Internet Service
Offline  
Old 02-12-2009, 09:36 AM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: U.S. Cellular
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

it was registered before, and i even re-sent the service books from the bis site, and re-entered the mac address.
Offline  
Old 02-12-2009, 09:41 AM   #10 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2008
Location: Freeport, IL
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: U. S. Cellular
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've had very positive tech support from US Cellular. Give them a call. I'm sure they can straighten out your issue.
Offline  
Old 02-12-2009, 11:30 AM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 105
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have had mine do the same thing with my carrier.....but i just did a soft reset and everything was fine after that.....it usually happens everything once a month maybe less then that
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.