BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-17-2009, 01:26 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: CMCC
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs down Live Messenger strange problem, Urgency

Please Login to Remove!

Hi everyone, This is my first time to post, also for my BB's live messenger. I hope can receive a solution from your kind support.

It got a very strange problem which I have found many people also have the same problem with me but without solution after I read lots of forums.

I have installed the WLM from balckberry.com/livemessenger and It worked very well last few months. But not it can login normally but unable to receive or send any messages from my contacts. When I send the message it pops 'Your message could not be sent (Error: There is a problem with the server'.

1.My OS:4.5.0.124. I have tried to reinstall the OS to 4.5.0.100.and other version but no luck. also reinstall the WLM serval times but problem same.

2.I have remove my account from the BES and re-add my account and re-active my BB. Still got the same problem.

3. Delete the Desktop IPPP in the service book, access internet normally but the WLM still got the same problem.

4.I have try to pull the battery for 1 min which post before but the problem is same.

5. My MSN ID is working in my computer's live messenger.

6. I have another BB 8310 and try to use my MSN ID login got the same problem.

The strange thing is If I use another MSN ID to login my BB's WLM, It is working fine, can receive and send messages. Only the MSN ID I used before got the problem.

But If I install the WLM which is no the official vetsion and delete the desktop IPPP will working fine use my fault MSN ID. But that WLM have the lowest version and very slow to run in BB.

Have you guys experience this problem, It confuse me for serval weeks. Hope some one can give me some valued suggestion.

Thanks a lot.
Offline  
Old 02-17-2009, 02:09 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: CMCC
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is there anyone who can help me?
Offline  
Old 02-17-2009, 02:36 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Oct 2007
Location: Los Angeles
Model: None
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 1,638
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just speculating, but not all MSN accounts are the same. Some non-US accounts have less storage capacity and other limitations for example. I would assume they are literally on a different server.
Offline  
Old 02-17-2009, 07:50 AM   #4 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Have you done a search yet? I know there have been lots of issues using Windows Live on the BB with the newer OS.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 02-17-2009, 08:35 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: CMCC
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks Dubdub for your reply.

Yes I do, I have searched a lot of abt the WLM issue, But still have no answer about this.

I was going crazy about this issue...
Offline  
Old 02-19-2009, 12:54 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: CMCC
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have tested serval 8310/8300 in my company, they also have the same problem with me.

But all these BBs can working fine for WLM with other MSN ID.

Very every strange.

I use my MSN ID in desktop and Beejive also working fine.

It means the ID and the BB all have no problem?

but what's the problem indeed?
Offline  
Old 03-31-2009, 02:46 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: Etisalat - Dubai
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ahh I'm facing the same problem, I called my carrier and they told that it's the problem with the hotmail server :S
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.