BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-20-2009, 09:52 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2006
Location: Mississauga, Ontario
Model: 8350i
Carrier: Telus
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question 8350i DOA - 3 in a row

Please Login to Remove!

I am upgrading from a 7100i to a Telus 8350i and have now had three units arrive that can't be charged. All three show no charging icon and run dead while hooked up to the wall charger. When they are hooked up to the USB the clock comes up on the screen and they charge for 30 seconds before stopping.

I have tried multiple chargers in multiple locations with the same results. The last one that was send out was checked by the rep before it was shipped. Same result. I have left them charging for an and overnight with the same end result. I have tried charging with a SIM, without a SIM, with an active SIM .....

Can I be missing something obvious? I have tried 3 other units from within the office on the chargers that came with the new 8350i's and they all charge fine.
Offline  
Old 02-20-2009, 12:51 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2009
Location: NH
Model: 8350I
PIN: N/A
Carrier: Sprint/Nextell
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sounds like something with the phones. I would suggest buying one from a store and verify right there if the unit is charging or not.
Offline  
Old 02-20-2009, 08:46 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
the great gazoo's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: NYC
Model: 8350I
OS: 4.6.1.128
PIN: N/A
Carrier: Nextel
Posts: 60
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

be sure you are using the blackberry charger not all mini usb chargers work with the blackberry. my wife's razr chargers will not work with my BB at all.
Offline  
Old 02-23-2009, 09:44 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2006
Location: Mississauga, Ontario
Model: 8350i
Carrier: Telus
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I took all three back to the Telus service depot. I now have a new one that charges fine.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.