BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-25-2009, 11:21 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: curve
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Pandora Wont Play Through Heaphone Jack

Please Login to Remove!

When I try to listen to Pandora on my BB it never plays through the speakers when I plug them in through the headphone jack. It does however play through regular headphones. Are there certain permissions that stop Pandora from playing through speakers as opposed to headphones or something. I'm stumped.
Offline  
Old 03-25-2009, 11:27 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
Motorcycle Mama's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: 9930
OS: 7.1.0.163
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 4,351
Post Thanks: 0
Thanked 249 Times in 240 Posts
Default

Pandora plays through my headphone jack and I don't have any custom permissions set. Have you checked to be sure that the volume is set high enough?
Offline  
Old 03-25-2009, 11:44 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
ticktekk's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Check and see if the plugs on the headphones and speakers se identical. Sometimes they don't make the right contact.
__________________
"Who really is the faithful and discreet slave..."
Offline  
Old 03-25-2009, 12:38 PM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

I had the same issue and just had to give the plug a little push.
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 03-26-2009, 11:00 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Dallas
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have an unlocked 8320 from T-mo and using it on ATT. Has anyone had any luck with Pandora in this configuration. I keep getting tunnel errors.
Offline  
Old 03-27-2009, 01:46 AM   #6 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

You may need the correct apn settings entered under Options >Advanced Options >TCP
Offline  
Old 03-28-2009, 02:31 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Dallas
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah, did that already. I don't think it's a network type problem. I had it playing on my old 8310 (an ATT phone) with my current sim card. I got the 8320 due to wifi. When I got it I wiped it with jlcmdr and loaded the current ATT software. Could this have something to do with the tmo firmware, I wonder ?
Offline  
Old 04-04-2009, 02:48 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Dallas
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Started Pandora today just on a whim to see if it would work. To my suprise no errors at all. Life is good !
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.