BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-12-2009, 11:25 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Alltel
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BB Browser issues/media card issue

Please Login to Remove!

Hi gang! Complete BB newbie here, so please bear with me.

Just got 8330 from Alltel 4 days ago. I have a previously used MicroSD card from my old Samsung. 1g

I installed it into the BB, but when I do, the browser will only bring up the 'Services - Email Accounts' screen. (email has been setup) I can't get to the actual browser. Also any links that come through messages, or emails are no longer able to be used. Pretty much makes receiving emails useless.

I removed the card and it is still not allowing access to the browser.

What's the problem here? Do I need to format the card? How do I get my browser back?

I have 10 days left under my probation period to turn it back in if I don't like it. I really despise quirky things like this. Especially from a product that has been in use for many years.

I overheard this exact issue at the Alltel store when I was buying this one, but don't know if they found a resolution. Of course there is atleast a 1 hour wait to talk to any csr at the store, so I'd much rather hear from you experts.

Last edited by XD in SC : 05-12-2009 at 11:30 PM.
Offline  
Old 05-13-2009, 03:55 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Reliance India
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you mean you don't have a desktop like screen with all icons ?
microSD would not restrict your basic usage, I hope the Set is not locked for features, you certainly need to call your operator and check with them for any restrictions.
Offline  
Old 05-13-2009, 04:04 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
alb123's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Chicopee, MA
Model: 9630
OS: 4.7.1.53
PIN: ********
Carrier: Verizon
Posts: 292
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You might want to try running thru Setup Wizard again and/or E-Mail Settings via their respective icons... I would then force the service books to be pushed to your device. You can logon to your person BIS webpage or do it thru OPTIONS > ADVANCED OPTIONS > HOST ROUTING TABLE > OPTION KEY > REGISTER NOW

And don't discount the good ole' battery pull. Take the battery out of the device while the phone is still running. Count to 30 and put the batter back in.

ALB
__________________
Great IRC channel:

join #blackberry on EFNet today!
Offline  
Old 05-13-2009, 08:25 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2009
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Alltel
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanx I'll check the listed things and see what happens
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.