BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-15-2009, 01:56 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2009
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Lightbulb Wifi performance on 8320

Please Login to Remove!

Hi,
Can anyone share wifi experience with BB curve 8320? It gets fluctuate with my device. I dont know the reason behind that but is there a way to make it reliable? It gets disconnected while surfing.
My laptop and curve8320 both are connected to same 2WIRE AT&T router. Laptop continuously remain connected but not Curve8320.

Thanks,
Offline  
Old 06-15-2009, 02:15 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
Trimix's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: smelLA, caLAMEfornia
Model: 8320
OS: 4.5.0.182
PIN: infarina
Carrier: of alotta bacteria
Posts: 4,932
Post Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

It depends on several factors. Are you roaming around when you are using the wifi on your BB? I would imagine the laptop is in a more stationary position whereever you. So distance as well as interference from other devices/routers in your area may affect wifi connection.

BTW you might want to change the model on your profile to reflect the correct device.
Offline  
Old 06-15-2009, 02:25 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2009
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I tried by keeping BB stationary but same behavior. Does your wifi work good?

BTW I have pearl 8100 too so was as model in my profile...
Offline  
Old 06-15-2009, 03:04 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Master
 
Trimix's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: smelLA, caLAMEfornia
Model: 8320
OS: 4.5.0.182
PIN: infarina
Carrier: of alotta bacteria
Posts: 4,932
Post Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

My wifi works fine -- haven't had problems with it. Just to make sure, when you say it gets disconnected while surfing, do you mean that the signal drops or the page doesn't load up in BB browser?
Offline  
Old 06-19-2009, 04:45 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Oct 2007
Location: Los Angeles
Model: None
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 1,638
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do a search for 2wire on the forums and see what comes up. I think a fair amount of folks have had problems with those. When I had DSL and a 2Wire modem even my laptop would lose the signal for minutes at a time.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.