BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-06-2009, 06:36 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with my Sprint 8330m.

Please Login to Remove!

The problem I am having with my 8330m is I can send video,audio,and pictures fine and receive pictures perfectly fine, but when I get sent videos it's just a black box in the text the video will not play at all and I can't seem to figure out why.

Could I please have some help or advice with this issue I can't figure out what the problem is. Thanks In Advance!
Offline  
Old 07-06-2009, 07:13 PM   #2 (permalink)
Latino Hasta La Muerte
 
rambo47's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Denville, NJ.
Model: Fruit
Carrier: Verizon
Posts: 9,058
Post Thanks: 52
Thanked 307 Times in 292 Posts
Default

The sender might be using a format your BB doesn't support. Try sending a short video to yourself and see if it plays.
Offline  
Old 07-06-2009, 07:35 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks rambo47 that could be it.

I sent a video to myself and it worked. The person that sent me a video sent it from a Palm Centro on Verizon.

A friend of mine just stopped by and they have a palm phone from sprint and the video didn't work from there either. So I am starting to think it is just Palm.

Last edited by northernoverexposure : 07-06-2009 at 07:47 PM.
Offline  
Old 07-06-2009, 10:04 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Jan 2005
Model: Many
Carrier: Sprint
Posts: 1,475
Post Thanks: 0
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default

It's Palm.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.