BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-21-2009, 06:50 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Text Issues

Please Login to Remove!

I have a 8300 on AT&T. This is the second one I've gone through because of this issue.

Randomly, it will glitch out when writing text with the "y" and "t" keys. When I hit either of these, and a few specific others, it comes out as "yt" or "yi" instead of "t" or "i". If I restart the phone or leave it for a day, it starts working again, sometimes. Anyone know what this issue is, had it before, or know how to fix it?
Help is greatly appreciated. Thanks
Offline  
Old 07-21-2009, 07:14 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,016
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Did the device get wet?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 07-21-2009, 07:21 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nope. Never has
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.