BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-02-2009, 09:06 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Issues installing RIM s/w on Vista x64

Please Login to Remove!

I've tried several downloads (DM, drivers and OS) and installation orders. I'm running Vista Ultimate x64 on a Dell Dimension 9100, dual core, 4G memory. My carrier is AT&T. I'm (trying) to connect my 8130 through a USB port. The state I'm now in has no RIM s/w showing as installed in the Programs and Features (formerly "Add/Remove Programs). I've never seen my phone recognized under Control Panel --> Systems - the USB connections.

When I check Options --> About on the phone, I see a line "v4.2.2.170 Platform 2.5.0.30".

I'd really appreciate a set of specific instructions on how to get configured so my Vista machine can see my 8130 on a USB port, can update the OS on the 8130 and can use the DM. I just can not be the only BB/AT&T/Vista x64 customer on the planet.

Thanks in advance for steering me in the right direction.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.