BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-09-2009, 12:56 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation JVM Error 513 for BB Edge 8300

Please Login to Remove!

please help me my little cousin was playing with my phone and now after she was done that appeared on my screen i tried clicking on the "reset" link but it just keeps on going back to the same screen, what can i do?
Offline  
Old 08-09-2009, 01:27 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,016
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Have you tried pulling the battery with the devic eon? That fixes amny ills.

If that doesn't work, you will have to reload the OS. Hope you have a backup. Check the yellow sticky for the latest OS and instructions.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.