BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-13-2009, 08:16 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2009
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Attachment Issues

Please Login to Remove!

BB 8330 running v4.5.0.131

I am having a problem opening picture attachments that I receive with an email. For example I had someone send me an email today that had pictures attached to the email, I can read the email fine and the pictures show up on boxes like they are going to load but never do. At the top of the box I get "cid:MA1" and then a long number. I checked my DM and BB Application services is loaded, do I need some type of jpg viewer???

If someone sends me a txt message with a picture its loads fine.
Offline  
Old 08-13-2009, 08:20 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

do you go menu - get images?

(if thats an option of course)
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 08-13-2009, 08:26 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2009
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes but it does not do anything, this problem is with all emails not just this one
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.