BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 08-24-2009, 04:07 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
Join Date: Aug 2007
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default keys not working?

Please Login to Remove!

So my phone has recently been acting really strange.

When I use the "W" "S" "G" "H" keys or the go back key it instead types "HL"

I've tried doing hard resets and it doesnt seem to do anything. Then, after a while it just magically works again. However, its super frustrating

is it an OS issue? I have

something else?

whats the deal!?
Old 08-24-2009, 05:10 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
NJBlackBerry's Avatar
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,855
Post Thanks: 34
Thanked 453 Times in 389 Posts

"w" "a" "t" "e" "r" ?
Old 08-24-2009, 05:16 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
Tragic's Avatar
Join Date: Jan 2009
Location: Texas
Model: EVO
Carrier: Sprint
Posts: 39
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

yup, sounds like some sort of liquid is on the keypad. Could be something sticky that gets stuck or corrosion from water. Don't think AT&T covers that so you might have to invest in a torx screwdriver and some denatured alcohol to clean off your keypad yourself.
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.