BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-29-2009, 03:01 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: t mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8320 Red light need help please

Please Login to Remove!

hi...

after using google and reading almost all threads on red light for past 4 days i am still unable to get my curve working....so i decide to register and open new thread.help will be highly appreciated.

Okay...i own a att unlocked curved using with tmobile...

it stopped charging when i connect to power i get red blinking light as if it is charging but it isn't. i tried new battery still same thing. so i decide to reinstall os. so i downloaded DM 4.5 and then 4.7. so when i connect my BB to computer i get red blinking light and in device manager BB shows for 5 sec and disappears and then it shows again and disappears. it keeps going that. I tried different usb cable, diff usb port, diff computer, changed the usb power management setting but still same thing. I tried to wipe using JL Cmder but to no avail.

then i read another method of installing os using dos command, so i used that and i was able to go up to second step of "initializing device" when i get to that step the installation fails and i get error message saying "Unable to reconnect to the device during a multi-stage load operation". I tried 10-15 times but each time same message.

I tried uninstalling and then reinstalling DM few times, install usb modem driver for curve but nothing seems to be working.

from what i understand, the problem is being caused by unstable usb connection, i am assuming once i solve that i should be okay but i dont know how to. so any help regarding this will be appropriated.

also i read somewhere that i should try installing os 4.2 instead of 4.5, i did that as well but it didnt work either.
Offline  
Old 08-30-2009, 11:59 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,337
Post Thanks: 43
Thanked 588 Times in 581 Posts
Default

If you have tried all different connections in different Pc's etc. at this point i would think the jack on the BB is defective.
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Old 08-30-2009, 02:25 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: t mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by tsac View Post
If you have tried all different connections in different Pc's etc. at this point i would think the jack on the BB is defective.

is jack replacing easy? can i do it on my own?
Offline  
Old 08-30-2009, 04:47 PM   #4 (permalink)
Latino Hasta La Muerte
 
Join Date: Jan 2005
Location: Denville, NJ.
Model: 7250
OS: 4.1
PIN: G!!!
Carrier: Verizon
Posts: 9,044
Post Thanks: 52
Thanked 305 Times in 293 Posts
Default

Are you trying to make the USB connection through a USB hub? That's a no-no.

Try restarting the pc with the BlackBerry attached and powered on. Also try wiggling the USB cable at the BlackBerry and see if that has any effect.
Offline  
Old 08-30-2009, 05:14 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: t mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rambo47 View Post
Are you trying to make the USB connection through a USB hub? That's a no-no.

Try restarting the pc with the BlackBerry attached and powered on. Also try wiggling the USB cable at the BlackBerry and see if that has any effect.

I am using my laptop to connect. i have 3 usb ports located on side, and i have tried all three..however i havent tried turning on the laptop with bb connected...
Offline  
Old 08-30-2009, 05:56 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,337
Post Thanks: 43
Thanked 588 Times in 581 Posts
Default

I would not try to repair the USB jack on a BB. I suggest you repair. The jack has very small pins and unless you have the propertools and a replacement it's not woth the time.
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Old 09-30-2009, 11:34 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Homeuser66's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Connecticut
Model: 9700
Carrier: T-Mobile
Posts: 106
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did it ever work before? and all of a sudden stopped....
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.