BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-08-2009, 07:50 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question 8310 8G Media card big problem

Please Login to Remove!

I 've been using my 8310 for months, and now I have a big issue with the Media card.
I put alot of MP3 in the card, and it fine with them. (8GB Toshiba TF)
But the other day, I copied some fold (containin .jpg and .doc sth like that) into the card, then the phone dead.
trackball and keyboard all no response.
I don't know what to do, I tried reboot the phone, it's not help.
only when I hide the fold, the phone worked as usual.
Can anybody tell me what exactly the problem is, and how to fix this?
Many thanks
Offline  
Old 11-08-2009, 08:02 AM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Did you delete the files you added and see if that worked?

What OS do you have on your BB?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 11-08-2009, 10:33 AM   #3 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,709
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

Wirelessly posted (8820)

As to the problem, I imagine the blackberry does some sort of an indexing process on the media card, and you would have to start over and add one item at a time to find the one that causes the process to hang, and then look at that item to see what might jump out at you as a problem. And I guess hiding the folder exempts it from the indexing (or whatever) process the blackberry is doing. Just speculation.

I agree with Dubdub on the fix. Either delete the folder, or figure out which item is the problem and delete that item.
__________________
- Ira
Offline  
Old 11-09-2009, 10:22 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks guys.
My OS is 4.5.0.110
Yes, I deleted the fold. Then the phone works as usual.
I took it must be some files in the fold caused the problem.
As I googled the issue, somebody said its because of size of the pics in the fold.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.