BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-09-2009, 09:48 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: us cellular
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default My 8330 wont connect please help

Please Login to Remove!

Ok i have searched all morning.My 8330 curve will not connect to my pc.
I have changed cords installed desktop manager about 5 times.Im about to stomp my phone When i plug the usb in it shows up beside the battery bar and goes away then i get a error on my pc. I have searched so many threads with this same problem ,but im yet to find a answer.
Any thoughts on this?? please help me
Offline  
Old 12-09-2009, 09:56 AM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,728
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Wirelessly posted (8820)

Have you tried different usb ports? Do not use a hub. Do not use a keyboard port.

Also, what is the error message?
__________________
- Ira

Last edited by aiharkness : 12-09-2009 at 09:57 AM.
Offline  
Old 12-09-2009, 09:57 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: us cellular
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am not using a hub, I have tried all the ports on my pc all with the same result a hardware error
Offline  
Old 12-09-2009, 10:00 AM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,728
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Wirelessly posted (8820)

If you plug in a wall charger, does it charge?
__________________
- Ira
Offline  
Old 12-09-2009, 10:02 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: us cellular
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes it does the port on the phone is not bad ive had this problem since day one
Offline  
Old 12-09-2009, 02:38 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: us cellular
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It is the port on my phone
Offline  
Old 12-09-2009, 05:14 PM   #7 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,728
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by flip2spin23 View Post
It is the port on my phone
How did you confirm?
__________________
- Ira
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.