BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-23-2010, 04:53 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Location: San Diego
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Tmob BB 8320 vs. Zonet ZSR1134WE Router

Please Login to Remove!

I recently switched to cable internet and bought a new router via Newegg that was very affordable and well reviewed. As a router it performs flawlessly and I get great internet speeds and no connection issues with my laptop.

Now my 8320 is a different story. I can't for the life of me get my BB to connect "fully" to the router. It connects using the WEP key I have setup, it says it is connected, but it never goes into UMA mode and the Wifi symbol is always grayed out. I have tried a battery pull and that didn't help either. I am using v4.5.0.81 currently.

Does anybody have this particular model of router and if so were you able to get UMA/Wifi working on your 8320?
Offline  
Old 01-23-2010, 10:22 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
Trimix's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: smelLA, caLAMEfornia
Model: 8320
OS: 4.5.0.182
PIN: infarina
Carrier: of alotta bacteria
Posts: 4,932
Post Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (The Dacia Sandero of data plan)

Do you have a BlackBerry data plan like BIS? Without it, your wifi logo will still greyed out. But you should still be able to browse using the BB browser while on wifi.

As for UMA have you checked your connection settings? Set to either wifi preferred or wifi only.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.