BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-05-2010, 11:16 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2008
Location: South Bend Indiana
Model: NA
PIN: N/A
Carrier: NA
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Slow 8330 after upgraded BES?

Please Login to Remove!

Shortly after upgrading our BES server to 5.0 SP1 for Exchange from a previous version of 5.0 our 8330 users started to complain about their phones going rather slow. Moving the trackball around it would skip icons no matter what they tried. On several phones we did a battery pull and that fixed the problem but less than a week later it started acting up again. Now many of our users are complaining about this issue. I have tried to upgrade the OS to 4.5.0.175 and that has no affect on the issue. We also do not allow these particular users to install any applications.

Today I noticed while playing with one of the phones the Bing icon that Verizon pushed on all of us was showing/hiding itself all on its own while navigating the Applications menu. Doing a battery pull fixed that issue again.

My question to you is if you have ever experienced these same issues? Do you have to do a daily/weekly battery pull? To many of our BB users just making calls and reading email is to much for them. Trying to instruct them to do a battery pull would possibly put them over the edge.
__________________
Daniel
DanielKassner.com - My random blog about tech and photos.
WLScripting.com - PHP code snippets and tutorials
Offline  
Old 02-07-2010, 08:19 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,302
Post Thanks: 43
Thanked 580 Times in 575 Posts
Default

Not normal, try removing the Bing app and see what happens.
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Old 02-08-2010, 10:19 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2008
Location: South Bend Indiana
Model: NA
PIN: N/A
Carrier: NA
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well I found that I have had to delete the Bing service books in order to get the phone to work properly. Verizon has no permanent solution to fix this. :(
__________________
Daniel
DanielKassner.com - My random blog about tech and photos.
WLScripting.com - PHP code snippets and tutorials
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.