BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-12-2010, 05:53 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: Att
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation 8350i Nextel

Please Login to Remove!

has been shutting off by it self i don't know what to do anymore has the latest sw should i downgrade sw ?
Offline  
Old 02-12-2010, 06:17 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App6+
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,038
Post Thanks: 52
Thanked 777 Times in 737 Posts
Default

What have you done so far to trouble shoot? Did you do a battery pull?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 02-12-2010, 07:46 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: Att
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah a lot of times i just reflashed to .294 see if that works because .313 just doesn't cut it
Offline  
Old 02-13-2010, 12:31 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Jan 2005
Model: Many
Carrier: Sprint
Posts: 1,475
Post Thanks: 0
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default

Must something else going on. I have 313 running without any issues.
Offline  
Old 03-06-2010, 04:20 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 8350i
PIN: N/A
Carrier: nextel
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the 313 update on my wifes BB and it works fine.
Offline  
Old 03-08-2010, 10:37 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 8350i
PIN: N/A
Carrier: Sprint/Nextel
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do you have auto shutdown engaged?
Offline  
Old 03-14-2010, 08:24 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8350i
PIN: N/A
Carrier: Sprint/Nextel
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by southwestcomm View Post
Must something else going on. I have 313 running without any issues.
I had 313 and nothing but issues. The biggest is if "I was on phone and a call came in, I could not answer the call coming in and the original call would go to speaker. This did not happen all the time, but enough times that I went back to 204 and that seems to have stopped.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Black reversible Skulls & Pink Roses waitress server waiter waist apron
$13.0
Black reversible Skulls & Pink Roses waitress server waiter waist apron   pictureBears waitress server waiter waist apron 3 pockets
$13.0
Bears  waitress server waiter waist apron 3 pockets pictureBlack reversible Skull & Roses new waitress server waiter waist apron 3 pockets
$13.0
Black reversible Skull & Roses new waitress server waiter waist apron 3 pockets  pictureAvaya S8300 S3 V4 Media Server C V4 ICC/LSP 700452154 4gb flash
$28.0
Avaya S8300 S3 V4 Media Server C V4 ICC/LSP 700452154 4gb flash pictureAvaya S8300 Media Server B V4 ICC/LSP 700358930
$29.95
Avaya S8300  Media Server B V4 ICC/LSP 700358930 picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.