BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-17-2010, 05:49 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Unlocked AT&T 8310 Does NOT Recognize T-Mobile SIM Card!

Please Login to Remove!

Hi everyone,

Mi unlocked AT&T Blackberry Curve 8310 Was working fine with my T-Mobile SIM card until one day in November "app error 523" appeared. Now i've reset the device and it shows:
SIM: Disabled
Network: Disabled
Network Subset: Disabled
Service Provider: Disabled
Corporate:Disabled
I know this means the device is technically unlocked but it says "No Valid SIM Card" at the top with my T-Mobile SIM! I have no idea what's wrong, and I know it's not my SIM card because it works in another T-Mobile phone. All help would be very appreciated.

Thanks.
Offline  
Old 02-17-2010, 06:31 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,806
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

I am not kidding - are you 100% sure you have the SIM card in the right way?
That's the only plausible explanation.

Thanks.
Offline  
Old 02-17-2010, 06:36 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for your reply. It's very appreciated. But yes, I've actually cleaned tha connectors wit a t-shirt and everything, and when I re-inserted the card I made sure it was in the right way and secured. I've done it more than once. I'm totally lost on this one and I'm sure many others are also.
Offline  
Old 02-17-2010, 06:38 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Omg what a coincidence, I just did it 2 more times and it works Thanks Blackberry Forums. Sorry if I wasted your time though.
Offline  
Old 02-17-2010, 07:05 PM   #5 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,806
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

It was most certainly NOT a waste of anyone's time. Glad it is working!!!!

Don't remove it!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.