BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-28-2010, 11:53 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8530
PIN: N/A
Carrier: telus
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default new curve and form's

Please Login to Remove!

just got the new curve a few weeks back and seem to be having troubles when i try to post to certian forms. When i try to post a reply to the topic i get "you must enter title/subject" no matter what i do i cannot post a reply to the form. it dosent happen all all forms just some of them.. really pisses me off when i type a long reply and loose it all
Offline  
Old 03-01-2010, 12:33 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
Trimix's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: smelLA, caLAMEfornia
Model: 8320
OS: 4.5.0.182
PIN: infarina
Carrier: of alotta bacteria
Posts: 4,932
Post Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Hi and welcome to BBF! First off, you might want to update your model number in your profile just so there's no confusion as to which device you have.

Regarding your question, does it happen to certain forums? If so which ones?
Offline  
Old 03-01-2010, 01:31 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8530
PIN: N/A
Carrier: telus
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

here are 2 of the forms its happening on.
um well since it seems that i need 10 posts to put a link in do a google for the folowing site, Diesel Bombers, and hondacivicform

i frequient about 10 othr forms and have never noticed this before. even on the diesel bomber site i have been able to post before wihtout the error.
Offline  
Old 03-01-2010, 11:08 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
OmegaWolf747's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8530
OS: 5.0.0.937
PIN: A COLADA
Carrier: Boost Mobile CDMA
Posts: 130
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Download Bolt Browser and try posting on the forums through that.
__________________

Aren't they cute?
Offline  
Old 03-01-2010, 12:37 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Master
 
Trimix's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: smelLA, caLAMEfornia
Model: 8320
OS: 4.5.0.182
PIN: infarina
Carrier: of alotta bacteria
Posts: 4,932
Post Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (L'neuf trois)

That might be something worthwhile to try: using an alternate browser. Bolt and Opera Mini are both very good.

Have you made any recent setting changes to your current browser?

Doubt it'll do much, but try a battery pull as well.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.