BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-07-2010, 11:37 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Elito's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: SPRINT
Posts: 55
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy youtube stopped working

Please Login to Remove!

I used to be able to play youtube videos through my blackberry browser and through Opera mini. It suddenly stopped working. I can access youtube but when I click on play video, nothing, I mean nothing, happens. However, I can still play youtube videos through the bolt browser on the same phone. I tried browser configuration and youtube optimization tests on the blackberry browser but it still doesn't work. Does anyone have an idea how to solve this problem? Thanks.
__________________
"I'm still clinging to my Blackberry"-Obama

Last edited by Elito : 04-07-2010 at 11:38 AM.
Offline  
Old 06-14-2010, 09:10 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9650
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here. I talked with someone (while off duty) at my carrier (VZW) and they are stumped.

Mine worked as recently as 5/2/10, but has not worked since. I have not tried the Bolt browser, but both Opera Mini and the standard Blackberry browser do not launch the video like it did a few weeks ago. I too can access youtube via m.youtube.com, but when I click on play video, nothing happens.

Any help?
Offline  
Old 06-14-2010, 09:46 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9650
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Alright, so I un-installed Opera 5.0 and youtube worked again. Re-installed Opera 4.2 and youtube still worked.

It seems the culprit is Opera 5.0.
Offline  
Old 06-30-2010, 02:37 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2007
Location: New Jersey
Model: 8330
PIN: 35AABF91
Carrier: Verizon
Posts: 834
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes, Opera 5.0 seems to be issue here with media streaming via BB Browser. i updated Opera Mini to 5.0 and then i couldn't stream youtube videos. i decided to get rid of Operat Mini 5.0 b/c it runs like CRAP on the BB Curve 8330. now, my BB browser can stream media content.

weird!
Offline  
Old 07-02-2010, 07:26 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2010
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: Digitel
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't have Opera on my recently purchased Curve 8900, just the standard Blackberry browser, but the YouTube videos don't play at all. I get "Error Playing. An error has occurred attempting to play media". There seem to be loads of threads on the same subject all over the Internet, but no definitive answer.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.