BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-20-2010, 12:37 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Digicel
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy 8320 OS Update

Please Login to Remove!

Had a request to install updated OS and that seemed to have Killed the phone when trying to reinitialize the handset. Red Light just keep flashing and can't make connection again.
Any assistance will be greatly appreciated
Offline  
Old 08-20-2010, 12:59 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Can you please provide more information.

What did you do? Was it an OTA update or done via DM/App Loader? Any error codes? Did the update run to completion or did it stall?

Did you try a battery pull on the BB?

Might need to wipe using Jl_cmdr and then install. See the FAQ and the yellow sticky at the top of the 8300 section.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 08-20-2010, 03:01 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Digicel
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Was doing a sync with my computer info thru desktop manager when it said an update was available and asked if I wanted to update. Said yes and has not been able to use phone since. All was done using the App loader available on the manager. It acquired the new software, then started to erase what was on the handheld, when it was trying to initialize, program waited until it timed out.
Offline  
Old 08-20-2010, 03:29 PM   #4 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

I would wipe with Jl_cmdr (see the FAQ) and then install a new OS - see the yellow sticky at the top of the 8300 section for the latest for your 8320. The instructions for how to do it is also in the sticky.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 09-13-2010, 10:46 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Digicel
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks very much for the help. Revisited the process and was able to get everything up and running after carefully following the instructions in the Sticky. Thanks again
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.