BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-19-2010, 02:56 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Model: 8350i
PIN: N/A
Carrier: nextel
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8350i new 5.0 OS Nextel, phone reboots and has uncaught exception error

Please Login to Remove!

I upgraded my Nextel 8350i to the new 5.0 OS to the latest version 5.0. Ever since, the phone reboots without warning and I have an Uncaught Exception error every time it does reboot. "Uncaught Exception: ApplicationRegistry.waitFor(0x9850447e783b0596)

Any idea how to fix this?
Offline  
Old 09-19-2010, 03:01 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Model: 8350i
OS: v4.6.1.29
PIN: N/A
Carrier: Telus
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Whoa.

I just got an 8350i on the Mike/Telus network. I don't think I would upgrade software if my phone was working properly. This is a good example of why not.
Offline  
Old 09-19-2010, 06:32 PM   #3 (permalink)
BlackBerryForums.com Super Moderator
 
SteveO86's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.280
PIN: I heard it drop!
Carrier: VZW BIS
Posts: 6,534
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 1 Post
Default

I would start with re-installing any applications you think might causing the issue or reloading the OS.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile

Last edited by SteveO86 : 09-19-2010 at 07:26 PM.
Offline  
Old 09-19-2010, 10:26 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Model: 8350i
PIN: N/A
Carrier: nextel
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks SteveO86, I actually attempted to re-install the old OS and it didn't seem to work, but whatever it did do fixed the issues exception error and rebooting. I'm not sure what it did, but it's fixed and that's what I care about.
Offline  
Old 10-03-2010, 02:11 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Karen Trivett's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Granite Quarry, North Carolina
Model: 8350i
OS: Vista
PIN: N/A
Carrier: Nextel
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have an 8350i & I upgraded from the 4.7 version to the 5.0.0 & everytime i do it deletes the Email settings out of the Setup folder & tells me i am registered on the Blackberry Enterprise server when i am not does anyone know how to fix this one. I spent all night friday night & up till 11 pm last night no sleep trying to fix this even with Blackberry Support on the line.
Offline  
Old 10-04-2010, 02:49 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
cmjanus's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8330
OS: 5.0.0.87
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 65
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the same problem. I used JL Commander to brick my phone and then reinstall the new OS. Since then it has worked great. You can find the program free on the internet. Hope it helps!!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.