BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-26-2010, 09:24 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Application Linked

Please Login to Remove!

SO I had my little brother try to update my 8310 Curve that I just bought to replace my almost dead Pearl. He was also going to make it work for Tmobile as well. The phone is AT&T branded. Well he did something to it and now it wont do anything but show a white screen with "No Application Linked <Factory OS>"

Now what do I do? Its been a loooong time since I flashed a phone. (hence the reason I gave it to my brother to do)

Any help is appreciated.

Thanks

Brad
Offline  
Old 09-26-2010, 10:04 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,876
Post Thanks: 32
Thanked 452 Times in 388 Posts
Default

Welcome to BB Forums.

Using the "Search" feature at the top of the page, I found several hits on No Application Link".

8900 Problem: "No Application Linked"

Most of the time, I've seen this when people use some software that was improperly obtained by RIM.
Offline  
Old 09-27-2010, 12:05 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Welp, got it going. Took about 10 trys. Would not work unless I had the battery in. Dunno why all the procedures that I saw said to take the battery out. Either way, its working.

The help is greatly appreciated.
THANKS!
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.