BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-04-2007, 07:53 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Creating Account for E-mail

Please Login to Remove!

I just got my Curve and am trying to create an account so I can start sending/receiving e-mail. When I go to Personal E-mail setup and enter the information, after clicking next it just says "The server encountered an error. Please try again". I tried doing it via BlackBerry® Internet Service Login and v2 Upgrade Information | AT&T wireless services on my PC and I get the same error.

I have the data plan and my browser is working fine. Do you guys think it is just a problem on their end, or is there an issue with my device or what I am doing? Thanks.
Offline  
Old 06-04-2007, 08:20 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jan 2006
Location: California
Model: Tour
Carrier: Verizon
Posts: 730
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've got the same problem! I haven't really looked for a solution for it yet...
__________________
"I am always amazed at how these men walk into fires, when the rest of us run from them" - Rudolph Giuliani on Firemen
Offline  
Old 06-04-2007, 08:21 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Spoke with AT&T tech support, they said it's an intermittent issue they've been having with the website today, and blamed it on RIM. Just wanted to add that in case anyone else is having the same issue.
Offline  
Old 06-04-2007, 08:39 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jan 2006
Location: California
Model: Tour
Carrier: Verizon
Posts: 730
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I guess that goes hand in hand with the deployment of BIS 2.3 then maybe right?
__________________
"I am always amazed at how these men walk into fires, when the rest of us run from them" - Rudolph Giuliani on Firemen
Offline  
Old 06-05-2007, 10:57 AM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
bbcurve's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Yep, Same Error on June 1

I was also receiving this error when setting up my new Curve the day I got it. Figured it was because I was setting up so late at night they might have been doing maintenance.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.