BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-05-2007, 01:44 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
FSUFAN1200's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Fort Pierce/Okeechobee, Florida
Model: 9000
OS: 4.6.0.247
Carrier: AT&T Wireless
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question No Gmail Icon On My 8300

Please Login to Remove!

Hey Everyone!

I Just Downloaded The Gmail Program, And I Have No Icon On My Home Screen. I Went Into Programs, And It Lists It There, But I Have No Idea How To Locate The Gmail Icon To Operate The Mail Program.

Any Help Or Advise Would Be Greatly Appreciated!

Matt
Offline  
Old 06-05-2007, 01:50 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,798
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

Have you popped the battery out and in? Sometimes that helps similar problems....
Offline  
Old 06-05-2007, 01:54 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Rockville, md
Model: 8800
Carrier: AT&T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

have you looked in applications???
Offline  
Old 06-05-2007, 01:54 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
FSUFAN1200's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Fort Pierce/Okeechobee, Florida
Model: 9000
OS: 4.6.0.247
Carrier: AT&T Wireless
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I Just Popped The Battery In And Out And Still No Gmail Icon!!

Bummer!
Offline  
Old 06-05-2007, 01:56 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
FSUFAN1200's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Fort Pierce/Okeechobee, Florida
Model: 9000
OS: 4.6.0.247
Carrier: AT&T Wireless
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes Look In Applications And It's There: Google Services 1.3.o
Offline  
Old 06-05-2007, 06:12 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
FSUFAN1200's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Fort Pierce/Okeechobee, Florida
Model: 9000
OS: 4.6.0.247
Carrier: AT&T Wireless
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well, No Luck Getting Gmail To Work! I Un-installed It, And Re-installed It, And Still No Icon! I Can Only Guess It's Not Able To Work On A 8300 Yet.
Offline  
Old 06-05-2007, 06:17 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Model: None
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

works fine for me. i set up my gmail account through the webclient, and the icon appeared quickly on my screen. each email account has worked fine for me. try to set it up again.
Offline  
Old 06-05-2007, 06:51 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
FSUFAN1200's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Fort Pierce/Okeechobee, Florida
Model: 9000
OS: 4.6.0.247
Carrier: AT&T Wireless
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Jonty12, Thanks For Your Advice, I Was Actually Trying To Set It Up By Downloading Their Specific Software, Which Installs A Gmail Icon Also, But Not Through The Webclient.

Maybe Others Have Tried And Are Having The Same Problem As I Am, Or Maybe I'm Running Into Some Sorta Glitch!

Matt
Offline  
Old 06-05-2007, 06:58 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Model: None
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the gmail client working fine as well. Same icon I had with my WM5 phone. I uninstalled it after i got it working through my personal email folder. No notification through the gmail client. I may reinstall it though, as now I can't really scroll through old messages as I can with the actual client.
Offline  
Old 06-05-2007, 07:15 PM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
FSUFAN1200's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Fort Pierce/Okeechobee, Florida
Model: 9000
OS: 4.6.0.247
Carrier: AT&T Wireless
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well Then I Don't Know What To Say Or Do! I Have Tried Installing It, And Un-installing It Twice, And Still Can't Get It To Work, So Hopefully Someone Will Chime In, With Some Other Direction To Resolve This Hurdle.

Matt
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.