BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-05-2007, 06:21 PM   #1 (permalink)
OMS
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8700
Carrier: cingular
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Medianet Issue?

Please Login to Remove!

just got the phone love it

only issue is when i try to look at new themes or look at music/media net, says:

'unable to connec to the internet, please try again later. if the problem persists please contact your service provider'

my browser works perfectly too...is this cause its so new? thanks
Offline  
Old 06-05-2007, 06:41 PM   #2 (permalink)
OMS
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8700
Carrier: cingular
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

anyone? i cant browse for new graphics, games etc..so clearly its medianet, just wanna know is anyone else is having this issue
Offline  
Old 06-05-2007, 06:50 PM   #3 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,798
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

Waiting a whole 20 minutes between posts...
Sorry, not on Cingular.
Offline  
Old 06-05-2007, 06:51 PM   #4 (permalink)
OMS
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8700
Carrier: cingular
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah, i really like you too
Offline  
Old 06-05-2007, 07:02 PM   #5 (permalink)
CrackBerry Addict
 
junior1790's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Connecticut
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 856
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NJBlackBerry View Post
Waiting a whole 20 minutes between posts...
Sorry, not on Cingular.
Very typical answer...
__________________
If you can't spot the sucker in the first five minutes, you are the sucker!!
Offline  
Old 06-06-2007, 12:08 AM   #6 (permalink)
OMS
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8700
Carrier: cingular
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

anyone? at least just someone tell me if they are having a similar issue/when to expect it to start working to save me the trip to the ATT Store...thanks
Offline  
Old 06-06-2007, 05:12 AM   #7 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,798
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by junior1790 View Post
Very typical answer...
What's your point?
Offline  
Old 06-06-2007, 06:10 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Richmond, VA
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem with Media Net on my 8300 and get same error message. Internet Browser works fine.
Offline  
Old 06-06-2007, 06:36 AM   #9 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
lgreenberg's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: New House
Model: 8310
PIN: 2453F457 OR 242B5C50
Carrier: Cingular
Posts: 2,527
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just tried my "Media Net" browser on the Curve for the first time (always use the other browser) and it worked fine.

Not sure what the difference could be. Have you tried resending your service books from the Cingular BIS web site?
Offline  
Old 06-06-2007, 06:47 AM   #10 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,963
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NJBlackBerry View Post
What's your point?
have you turned synical again lol
Offline  
Old 06-06-2007, 08:40 AM   #11 (permalink)
CrackBerry Addict
 
junior1790's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Connecticut
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 856
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NJBlackBerry View Post
What's your point?
My point is your quick to chastize people when in fact you have the answers to most questions. It was a little quick to repost but the guy is excited about his new berry, whatya gonna do!!! Spread the knowledge!!!!!
__________________
If you can't spot the sucker in the first five minutes, you are the sucker!!
Offline  
Old 06-06-2007, 08:44 AM   #12 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
MiamiBerry's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Miami
Model: 9700
OS: 5.0.0.296
Carrier: AT&T
Posts: 114
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by fredhipp View Post
I have the same problem with Media Net on my 8300 and get same error message. Internet Browser works fine.
Same here, re-sent service books, still have the issue: "Unable to connect to the Internet, please try again later".
Browsing the internet works fine however.
Offline  
Old 06-06-2007, 03:52 PM   #13 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Richmond, VA
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I tried the service books as well, but still no Media Net. And, no themes, music applications, etc., which are all tied to Media Net. Anyone have any help on this? OS, phone or network problem?
Offline  
Old 06-06-2007, 04:34 PM   #14 (permalink)
OMS
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8700
Carrier: cingular
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

just went to cingular, got it fixed:

it had to do with the fact that my sim card was not registered with this new phone..once they did that and worked on some other stuff (i have a friend whose a customer service rep there, he called and helped me out) it all worked fine..and im good now.
Offline  
Old 06-06-2007, 05:27 PM   #15 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Richmond, VA
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks, that did it. I had just transferred the sim card from my 8700. Once they updated the card information and reprovisioned, everything worked great.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.