BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-11-2007, 03:16 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Winnipeg
Model: 8300
Carrier: Rogers
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Browser error when trying to view Facebook mobile site

Please Login to Remove!

Hey everyone,

I recently purchased a Rogers 8300 and have been LOVING it until I discovered this rather odd problem with the browser. When I browse to "http://m.facebook.com" (Facebook's mobile-optimized web site), I receive the following error as a pop-up in the browser: "The selected server returned an error when attempting to fulfill your request." This happens every time. I have re-set all of my Browser settings and STILL am having the problem. I have cleared the cache and cookies and despite all that the same problem persists. Does anyone have any suggestions? I would appreciate any help you can provide.

Thanks,
Ybot
Offline  
Old 06-11-2007, 03:35 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2004
Location: Calgary
Model: 9700R
Carrier: Rogers
Posts: 180
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have noticed the mobile site to be dreadfully slow on my pearl, to the point where I dont bother with it anymore... I use blackberry emulation, have you tried changing that around?
__________________
my office? 9700 tethered to my MBAir
Offline  
Old 06-11-2007, 03:48 PM   #3 (permalink)
BlackBerryFAQ.com Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Washington DC
Model: 9900
OS: 7.X
PIN: ask Nicely.
Carrier: AT&T/tmobile
Posts: 666
Post Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8300/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Under your broswer(can't spell all of a sudden) settings advanced->broswer what is your default. On att here, turned off the media one here(sucks slow to load) and use the browser labeled internet browser and it runs fine for me
__________________
Q10! <- Love the 9000!! It's everything I wanted (minus enough ON BOARD memory)!!
<-9700 ---! more memory! small screen&keypad :( ->
Offline  
Old 06-11-2007, 03:50 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Winnipeg
Model: 8300
Carrier: Rogers
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by scaevola View Post
Wirelessly posted (BlackBerry8300/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Under your broswer(can't spell all of a sudden) settings advanced->broswer what is your default. On att here, turned off the media one here(sucks slow to load) and use the browser labeled internet browser and it runs fine for me
Aha. I think you found it! The Browser was set to BlackBerry Browser, which might have been the problem. I changed it to Internet Browser and am trying now.
Offline  
Old 06-11-2007, 03:56 PM   #5 (permalink)
BlackBerryFAQ.com Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Washington DC
Model: 9900
OS: 7.X
PIN: ask Nicely.
Carrier: AT&T/tmobile
Posts: 666
Post Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8300/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Hmm strange I only have media net and internet browser. Hmm my options for the first option in advanced is media,media, internet broswer. Any idea how I get the bb one back?
I think the att guys screwed it up when I took it in andthey gave me a different sim and pulled the battery in the middle of surfing. Any idea how to correct it? I like bb's fast text only browser
__________________
Q10! <- Love the 9000!! It's everything I wanted (minus enough ON BOARD memory)!!
<-9700 ---! more memory! small screen&keypad :( ->
Offline  
Old 06-11-2007, 03:58 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Winnipeg
Model: 8300
Carrier: Rogers
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Success!!! The problem was that I was using the BlackBerry Browser instead of Internet Browser as the default option in Options > Advanced Options > Browser

Thanks so much!!!!! Now I can endlessly feed my Facebook addiction!
Offline  
Old 06-12-2007, 09:48 AM   #7 (permalink)
BlackBerryFAQ.com Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Washington DC
Model: 9900
OS: 7.X
PIN: ask Nicely.
Carrier: AT&T/tmobile
Posts: 666
Post Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8300/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Bump. I don't seem to have a blackberry internet browser installed just one labelled internet browser and 2 media net ones
__________________
Q10! <- Love the 9000!! It's everything I wanted (minus enough ON BOARD memory)!!
<-9700 ---! more memory! small screen&keypad :( ->
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.