BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-15-2007, 10:18 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: cingular
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Synchronize Error Report

Please Login to Remove!

I have been synchronizing my 8300 with my Outlook calendar for a week with no problems. Today I did a sync and I received an error report on Outlook calendar record #431 which then rolls me out of the sync. I tried to sync again and it keeps getting hung up on record #431. See attached error message received.

Thanks in advance for any help.
Offline  
Old 06-15-2007, 10:40 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

You didn't attach the error message, but it is very like going to be Calendar entry with an attachment. I would guess that if you synched well in the past, then it will be some entry you have added recently. Delete that attachment in Outlook, and you should be set to go.

Read the last section here:
I am getting errors when I try to sync my BB with Desktop Manager - BlackBerryFAQ
Offline  
Old 06-15-2007, 10:58 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: cingular
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That worked....thanks so much for your help!
Offline  
Old 06-15-2007, 11:02 AM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

You are very welcome, glad it helped.
Offline  
Old 06-20-2007, 07:19 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: cingular
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same problem

Last week when I removed the more recent attachments to Outlook calendar events I was then able to sync without errors. Yesterday I got the error again. I went back and removed all events with attachments and I am still receiving the error. Help!
Offline  
Old 07-01-2007, 08:35 AM   #6 (permalink)
New Member
 
TheScotsMan's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Canada
Model: Curve
PIN: N/A
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems synchronizing my BB Curve with my Outlook Calander

I have been synchronizing my BB Curve with my Outlook Calander, contacts , memo and task they all work fine Accept for the Calander I can only transfer from outlook to my Blackberry but if I make a new entry on my BB in the Calander it will not Synchronize with my outlook Calander. however task and memo,and address book will Synchronize with no problems.

Can anyone help me with this problem.
Offline  
Old 07-01-2007, 07:13 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Calendar synch issue

Quote:
Originally Posted by TheScotsMan View Post
I have been synchronizing my BB Curve with my Outlook Calander, contacts , memo and task they all work fine Accept for the Calander I can only transfer from outlook to my Blackberry but if I make a new entry on my BB in the Calander it will not Synchronize with my outlook Calander. however task and memo,and address book will Synchronize with no problems.

Can anyone help me with this problem.
This is a known issue with RIM - they are supposed to release a fix soon to carriers - if you do a search for calendar synch on the RIM support site, you will get the whole picutre.
Offline  
Old 07-01-2007, 07:52 PM   #8 (permalink)
New Member
 
TheScotsMan's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Canada
Model: Curve
PIN: N/A
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

kenhawk, Thanks so much for the info, However I could not find any info regarding a fix on the RIM site Also I am not using the BES I am using the BIS with the Synch cable. So is this still the same problem RIM is having.

Thanks again it was starting to drive me crazy, thought maybe i was doing something wrong as I am new to the BlackBerry.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.