BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-21-2007, 06:49 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2007
Model: Curve
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Send Email? Check. Receive Email? Nope!

Please Login to Remove!

So I finally resolved the MMS issue but now I have another one. I suddenly can't receive email. However I can still send it. I tried deleting the account and doing it over but still nothing. I wasn't having this problem up until last night. I'm totally new to the BB world. Any advice?

I'm using BIS/Yahoo!
Offline  
Old 06-21-2007, 07:06 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
swerveit's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 76
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

once you have set it up send the service books from the website, reboot the device takes about 5 minutes to kick in so dont panic if it doesnt work.

(check you have the correct pop3 service settings from Yahoo on your BIS website
Offline  
Old 06-21-2007, 07:09 AM   #3 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Have you pulled the battery to reboot?
Check Options, Advanced, Host Routing table and click to Register Now. Pull the battery and reboot again.
Is the Service Book on the BlackBerry? Look at Options, Advanced, Service Books for the one with the email address. If not go to you carrier BIS site and resend.
Offline  
Old 06-21-2007, 08:44 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2007
Model: Curve
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks guys! I pulled out the battery and left it out while I showered this morn. Popped it back in and it worked like a charm. Now my Curve is doing EVERYTHING I imagined it would.
Offline  
Old 06-21-2007, 08:48 AM   #5 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Cool, NYCrooner... remember, always pull the battery first and reboot, then ask questions, lol.
Offline  
Old 06-21-2007, 09:09 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2007
Model: Curve
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
Cool, NYCrooner... remember, always pull the battery first and reboot, then ask questions, lol.
lol! I'll keep that in mind. I've got to shed this newbie thing sooner or later.
Offline  
Old 06-21-2007, 10:59 AM   #7 (permalink)
No longer Registered.
 
greggebhardt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Jacksonville, FLorida
Model: 9000!
PIN: NOT!
Carrier: AT&T
Posts: 3,762
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Likely it ws the shower that did it and not pulling the battery! <vbg>

We all hope you enjoy!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.