BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-17-2007, 01:07 PM   #1 (permalink)
New Member
 
peterp's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8300
Carrier: AT&T-mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry email with Curve... help

Please Login to Remove!

I switch between 8100 and 8300 depending on my mood and clothes, thanks to switch device of desktop manager. Until yesterday when my 8300 stopped receiving emails. I know I can send (verifying from my computer).

It would switch successfully on the BIS email set up. I would register the device ok. Did the switch device twice already and still no emails on 8300.
My first suspicion was AT&T (only because they suck) but 8100 works fine.
I had also tried sending service books and it said ok.

There is an error when I switch. Option 9 of 10 was not exported (or installed). I don't know what that is.


Offline  
Old 08-23-2007, 11:37 AM   #2 (permalink)
New Member
 
peterp's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8300
Carrier: AT&T-mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Talking I Fixed It.

or it just got fixed by itself. Thanks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.