BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-28-2007, 07:46 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Curve only show sandglass for 10 hours ,hard reset not work:?

Please Login to Remove!

I just installed eoffice 4.1 today ,after load ,then curve will reboot , normally take about 10 minutes ,but this time 60 minutes over ,not work .Here are those way I tried to solve ,nothing works
1) soft reset--- not work
2) hard reset --take battery out , wait 5 minutes ,put back ,not work
3) try install os 4.2 into desktop manager ,then install back BB, can't load JVM when connect to machine , device manager can find BB in usb port though
4) try "javaloader ,JL_cmder " wipe , I wipe serveral times before for mine and my friends BB, all work fine . Not this time , showing "can't find port "
5) go to my computer ,power management , uncheck all those power save for all usb root hub . restart computer ,not work
6) try install all OS ,handheld code in another 2 computer , not work either.
7) try take battery out ,only connect with USB cable , not work
8) try Restore my backup file to BB ,not work

But the screen light will goes off when I put it back Holster , when I do soft reset , it works that process ,but come back with movig sandglass

Did anybody know how to do master reset ? Mines carrier is Rogers Canada .

Please give some idea. thanks all
Offline  
Old 09-28-2007, 07:52 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: 8100
Carrier: tmobile
Posts: 125
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

do you have a memory card installed, if so, remove it then try to reboot again.
Offline  
Old 09-28-2007, 07:57 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for reply , I do have SD card , and I tried take it out ,still no luck
Offline  
Old 09-28-2007, 07:59 PM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

There is no memory card in the 7100t.

I hope you had a backup. Here's what to do:

How do I wipe the BlackBerry using Jl Cmder? - BlackBerryFAQ
Offline  
Old 09-28-2007, 08:15 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Still no luck , Jl_cmder is same as "javaloader -u wipe" result " "error-unable open port " .. I try 40 times no luck , thanks anyway
Offline  
Old 09-29-2007, 11:26 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Location: Brampton
Model: 8700r
Carrier: Rogers
Posts: 47
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the same problem. Let it run over night. I figure mine took about 24 hours and it did come up.
Offline  
Old 09-29-2007, 02:21 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you are right , man . I have to let it run overnight cause it won't go off , so .after 16 hours , now finally come up well .

Don't know what take that long though .Thanks alll repluy
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.