BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-06-2010, 06:17 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2010
Location: Split, Croatia
Model: 9000
OS: 5.0.0.681
PIN: 256B6370
Carrier: VIPnet
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Wirelessly posted

Hi 2 all,

my friend has 8520 on T-Mobile partner carrier, and I have 9000 on Vodafone partner carrier.

All major options on both phones are the same, except HOST Routing Table. He's ONLINE GPRS is mine OFFLINE.

Well, problem is that on any SMF based forum, when he logs in, after he click on any thread, it requires him again to login.
Unfortunatelly, he's not able to reply on any thread!? :(

Also, same issue he has on this forum :(

Any ideas how to solve this issue??

Regards,

Last edited by apleic : 03-06-2010 at 06:22 AM.
Offline  
Old 03-06-2010, 09:20 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Noodle22's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: British Columbia
Model: 8520
OS: 5.0.0.509
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 2,021
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It might make it easier if he posted this question himself, as you have posted a question about his different type of phone in your model type forum. As well as because he is not posting himself we don't know information such as what OS he is running.

Can he access a home computer so others here may do some troubleshooting with him?
__________________
Superfast Superfast
I come in last, but just in time for breakfast.
Keep it through, Keep it through, forever
blue.
Offline  
Old 03-06-2010, 10:18 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2010
Location: Split, Croatia
Model: 9000
OS: 5.0.0.681
PIN: 256B6370
Carrier: VIPnet
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Hi Nodle22,

this is correct subforum, he has Gemini 8500/8520, but he's not able to post here, and he's not near pc.

He's havin this issue on all OS, 4.x and now on 5.x.

All SMF/WAP forums have this issue for him, but on PHPbb3 forums, everything is ok :(

I have all infos what You need xD
Offline  
Old 03-06-2010, 02:08 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Sytner's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: UK
Model: 9800
OS: 6.0.0.337
PIN: S = Ouch
Carrier: Orange UK
Posts: 717
Post Thanks: 3
Thanked 42 Times in 38 Posts
Default

Wirelessly posted (8520 (5.0.0.411))

Is sounds as if his browser settings aren't permitting cookies. I'm not sure how to fix this as I don't think there is an option to change it. If he contacts his carrier they may be able to shed light on this as it sounds like something determined by the service books. He could try an alternative browser like Opera to see if it works that way.
__________________
How To Create Wallpapers
VistaBB - Vista Aero Style
^ Not bad for a 15 year old?
9800 / 6.0.0.337
If someone posts something useful, click thanks!
Offline  
Old 03-06-2010, 02:37 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2009
Location: Solin, Croatia
Model: 9000
OS: 6.0.0.668
PIN: 256b6370
Carrier: T-mobile Croatia
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Evening all,

I am the friend he's talking about ; )

I've managed to get some desktop computer, and here are the things you asked for:

I have BlackBerry 8520
5.0.0.509 now ( 4.6 before )
Cookies are enabled because I can log on to some other forums like phpbb based forums, CMS based forums ( those without wap support and adjustments ).
I compared BB Browser settings on my handheld, and apleic's, everything is the same, accept this couple of things ( which I think are directly related to the given problem ):

1. Under Browser Configuration, "Browser:", I have only 2 options, t-zones (t-mobile carrier for me, apleic has Vodafone Live! listed instead of this ) and Hotspot Browser. Apleic has also a third option, Internet browser ( I know it has to be set to my carrier, but why don't I have that third options ?).

2. "Browser Identification:" is locked to "Blackberry", @apleic's handheld it is unlocked with 3 options ( again, i know it has to be "Blackberry", but why is it locked ? ).

So it is clear, i CAN login to all forums, but as soon as I start doing some stuff that is connected with my account ( checking private sections of forums, posting ) i am automaticly asked to login again ( like it does not remember I have logged in ).

For example, this forum, when I login over BB Browser, it accepts my login, as soon as i go somewhere ( like Latest forum topics ) it automaticly Logouts me, and in the top right corner it again says Login.

As Blackberry help from my Carrier, I didn't call them yet, could they help me with that specific thing ?

Regards, Ivan bagio007 Mijic

Last edited by bagio007 : 03-06-2010 at 03:21 PM.
Offline  
Old 03-06-2010, 04:02 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2009
Location: Solin, Croatia
Model: 9000
OS: 6.0.0.668
PIN: 256b6370
Carrier: T-mobile Croatia
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Evening once more and sorry for the doublepost(can't find an edit button).

I just wanted to add one more thing, in Opera Mini, it works ( I'm writing this from my phone ) but Opera is so sluggish and I don't like it...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.