BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-06-2010, 06:24 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Model: 8520
PIN: N/A
Carrier: orange uk
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default trying to upgrade from 4.6.1.314 to 5.0.0.681

Please Login to Remove!

Hi Guys this is my first post sorry it's so long

I have a curve 8520 on orange in the uk and iam trying to upgrade the software from v 4.6.1.314 to 5.0.0.681 downloaded from orange, but every time i try to upgrade to the new os it just keeps saying that a new update is there but it is still the 4.6.1 version and not the new 5.0 version.

when i go to help on the dtm and click about dtm and then click device software it says installed blackberry device software is V5.0.0.681 (platform 5.2.0.67) for blackberry 8520 smartphone.

I have tried everything even uninstalling all blackberry software and the new os re downloading and installing all software including the loader and the dtm but it still says that 4.6.1 is the only update, can anyone pls help me before i go mad. I also have BIS

Thanks
dave
Offline  
Old 08-06-2010, 07:57 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,819
Post Thanks: 33
Thanked 442 Times in 382 Posts
Default

Welcome to BB Forums.

Have you located VENDOR.XML on your PC C: drive and deleted it?
Offline  
Old 08-08-2010, 12:45 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Model: 8520
PIN: N/A
Carrier: O2 UK
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am too am having problems i have done virtually everything to be able to upgrade to software 5.0 but nothing seems to work. I have a data plan on o2 i have deleted the vendor and have clicked on loader but still manager states no new software just the current 1 i have and the downgraded version. I have no idea why this will not work or what i am doing wrong??????

Please help if poss
Thanks
Lea
Offline  
Old 08-08-2010, 05:36 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2009
Location: Solin, Croatia
Model: 9000
OS: 6.0.0.668
PIN: 256b6370
Carrier: T-mobile Croatia
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Probably same thing happened to me.

Try this:

Before you click on Loader.exe, disable your internet connection and delete vendor.xml file, and then start the Loader.exe.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.