BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-11-2008, 09:09 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Mendes's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8900 Camera - Flash turned ON (not auto) and doesnt work?

Please Login to Remove!

Ive had this twice. A battery pull fixes it so its not a big issue but ive had this twice.

The flash almost like freezes and wont work on Auto or ON. Pull the battery, works fine..

Only had the phone for 2 days and ive had this happen twice.

Strange
Offline  
Old 12-11-2008, 09:26 AM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8900
OS: 4.6.1.199
Carrier: None
Posts: 2,622
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

probably a OS issue... wait for an update... or update to the latest post here in this section if you havent already
Offline  
Old 12-11-2008, 09:50 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2008
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmm. Happened the first time I used the camera. My friend tried out my phone and it started to work. Hasn't been an issue ever since.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.