BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-08-2009, 03:42 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Asakura Yoh's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Van-City
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: ROgers
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8900 Problem: "No Application Linked"

Please Login to Remove!

I Just picked up an 8900 Curve and I get this message "No Application Linked"
(Factory OS)

How do I get my phone working again?

THanks@
Offline  
Old 01-09-2009, 08:09 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
GT5L's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Gainesville, VA
Model: 9800
OS: 6.0.0.246
PIN: askme
Carrier: AT&T
Posts: 758
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Wirelessly posted (bb8320TMO)

You are going to thank me for this, and quit messing with the phone.
Download and install the latesr OS on your computer for the 8900.
Delete vendor.xml
Open BlackBerry™ desktop manager.
Click on application.
Take the battery out of the BlackBerry™.
Connect it to the computer.
Now you have to be fast, once the device begins to start, click on application loader.
BlackBerry™ desktop manager will say un-recognized PIN click next and let it install the OS.
Once it is done, your BlackBerry™ will work again.

Quit messing with the BlackBerry™ , you are stepping into uncharted waters, I was able to help you this time, next time you may end up with a $500 paper weight.
__________________
No More Palm
Offline  
Old 01-09-2009, 08:20 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

do what ^ he said... if you can't fix it i'll give you $250 for it

if you can't get it to go .. try
opening Application Loader >
Click Start (for Add/ Remover Programs) >
a "Device Connection" window will appear. Once you ahve that window open. Plug the device in with no battery but have your mouse over the "ok" button and as soon as it is clickable click it!
Offline  
Old 01-12-2009, 02:22 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Asakura Yoh's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Van-City
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: ROgers
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by GT5L View Post
Wirelessly posted (bb8320TMO)

You are going to thank me for this, and quit messing with the phone.
Download and install the latesr OS on your computer for the 8900.
Delete vendor.xml
Open BlackBerry™ desktop manager.
Click on application.
Take the battery out of the BlackBerry™.
Connect it to the computer.
Now you have to be fast, once the device begins to start, click on application loader.
BlackBerry™ desktop manager will say un-recognized PIN click next and let it install the OS.
Once it is done, your BlackBerry™ will work again.

Quit messing with the BlackBerry™ , you are stepping into uncharted waters, I was able to help you this time, next time you may end up with a $500 paper weight.
WOW Thanks ALOT!! yeah you just saved me 500 bucks that I thought I had just wasted!!! Its back up and running..no more messing around with it!!

THANKS!!!!!
Offline  
Old 06-05-2009, 08:05 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

BIG THANK YOU for this solution. I was attempting to unlock my 8900 with MFI and got right to the end before it bricked it. I think I was working my way toward your solution, but you certainly saved me a few hours of frustration in the process.
Offline  
Old 10-24-2009, 10:30 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This Method and all other methods not working for me. I desperately need help.

When I plug in a charger (be it wall or car) it does not work.
It only works when USB is plugged in and by 'works' i mean it turns on at the least.
The red light come on and when it detects on the computer and then un-detects
While I try to connect quickly with Application loader, the light stays on for a shorter time
(It turns off right when it starts connecting to device (ARM)

and that's where it ends. It does not pass the ARM stage because it turns off.

Now without any apps turned on, The red light comes on and then turns off and a few seconds later, the screen says 'No application linked - Factory OS)

Please help. I dont know what to do.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.