BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-28-2009, 07:39 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2006
Model: -8100
Carrier: T-mobile
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Another email problem

Please Login to Remove!

Can somebody help me out. I just got my 8900 and tried to setup my personal account on there. It says that the Activation Server is setup but nothing received. I went on to tmob website, deleted and re-added the email setup. Any other ideas?
Offline  
Old 01-28-2009, 08:22 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Virginia Beach
Model: 8900
OS: 4.6.1.114
PIN: 24AA568E
Carrier: T-Mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by bitt03 View Post
Can somebody help me out. I just got my 8900 and tried to setup my personal account on there. It says that the Activation Server is setup but nothing received. I went on to tmob website, deleted and re-added the email setup. Any other ideas?
You have to change over the pin to your new blackberry. do that one the tmobile website
Offline  
Old 01-28-2009, 08:51 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
david9962000's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Los Angeles, CA
Model: 9360
OS: 7.1.0.694
Carrier: at&t
Posts: 1,377
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You have to log in into your BIS and click on change device & send service books.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.