BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-04-2009, 12:00 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: Telkomsel
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default preloaded tones error after .133

Please Login to Remove!

After I updated my 8900 with 4.6.1.133 I found this error:

When I browsed my preloaded tones and played BBRelaxed_Levitate, BBRelaxed_LightChime, and some other tones, I got an "Error Playing." "An Error has occurred attempting to play media"

Has anybody here have the same problem??

I tried taking out the battery and putting it back, but the problem persists.
Offline  
Old 02-04-2009, 05:59 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Jakarta
Model: 8900
Carrier: Telkomsel
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sampahkertas View Post
After I updated my 8900 with 4.6.1.133 I found this error:

When I browsed my preloaded tones and played BBRelaxed_Levitate, BBRelaxed_LightChime, and some other tones, I got an "Error Playing." "An Error has occurred attempting to play media"

Has anybody here have the same problem??

I tried taking out the battery and putting it back, but the problem persists.
Hi, i never noticed this problems before but i just tried it out once i saw your post in here. Im on 4.6.1.144, same problems =( those 3 tones and few others.. not all .. Im trying to find out why..

thanks for your informations..
Offline  
Old 02-04-2009, 10:28 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
raja_3012's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Irving, TX
Model: iPhn4
OS: iOS 4.3.2
Carrier: AT&T
Posts: 1,137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmm.. that is strange !! I have been on .114, .133 and .144 and I have browsed through all the mentioned tones.. I have not come across this error. Did you try a battery pull or even an OS reload?
__________________
Regards|Raja
BlackBerry FAQ

Nokia 2100 > Nokia 6100 > Samsung t319 > Nokia 5300 > Blackberry 8320 > Blackberry 8900 > iPhone 3GS > iPhone 4
Offline  
Old 02-04-2009, 11:28 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: Telkomsel
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yup, tried battery pull... i just updated to .144... still the same error... fortunately those tones still work without error when used as ring tones.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Vintage Tektronix 453A-4 Oscilloscope 60MHz Operable good for computer work
$19.99
Vintage Tektronix 453A-4 Oscilloscope 60MHz Operable good for computer work pictureSunview Analog Video Capture Card for Data911 MDS2000 Car Computers
$32.95
Sunview Analog Video Capture Card for Data911 MDS2000 Car Computers pictureMeasurement Computing PCI-DAS6014 analog and digital I/O board (=NI PCI-6014)
$250.0
Measurement Computing PCI-DAS6014  analog and digital I/O board (=NI PCI-6014) pictureComputer Process Controls810-3010 CPC 16AI Analog Inputs Data Logging Guaranteed
$325.0
Computer Process Controls810-3010 CPC 16AI Analog Inputs Data Logging Guaranteed pictureComputer Boards Inc. CIO-DAS1600/12 Analog and Digital I/O Board
$172.11
Computer Boards Inc. CIO-DAS1600/12 Analog and Digital I/O Board picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.