BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-04-2009, 01:39 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 55
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Web Issues

Please Login to Remove!

Well I have received my 8900 today and I am quite impressed. It is on tmo US network. All transferring went smooth with DM 4.7. I was on UMA all day and everything was smooth. Sending and receiving emails, browsing the web etc. Then I left my house and tried to get some info off the net and I could not connect. I was also not receiving my emails but I was able to send them fine. I requested service books which I did in fact receive but still nothing. When I got home and back on to the UMA network everything worked smooth again. Whats the deal? Why I cant I get on via the Tmo Network???
Offline  
Old 02-04-2009, 01:06 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
seattleboi1982's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Everett, WA
Model: 9000
OS: 4.6.x.xxx
PIN: 20dc4f4f
Carrier: AT&T/T-Mobile
Posts: 61
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do you have a BlackBerry data plan?
__________________
BlackBerry 8310 (AT&T)
BlackBerry 8900 (love child of the BB Storm/Bold)
To find yourself, think for yourself Socrates 469 BC
Offline  
Old 02-04-2009, 05:14 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 55
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by seattleboi1982 View Post
Do you have a BlackBerry data plan?
Of course I have a blackberry data plan. It is now working after a tiresome Hour and a half Tech support run. it was backed up in the system according to them...
Offline  
Old 02-04-2009, 06:10 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2006
Location: Hawaii
Model: 8900
OS: 4.6.1.231
Carrier: T-Mobile
Posts: 417
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

dont need to get snotty about it. There have been many people on here, who come posting for help but dont have a blackberry data plan... he was just checking to make sure the basics were covered.



glad its working now
__________________
Current Device
Blackberry 8900 Javelin
Previous Devices
Blackberry 8300 Curve (2 Faithful Years)
Blackberry 8100 Pearl (My 1st Love)
Offline  
Old 02-04-2009, 06:15 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
raja_3012's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Irving, TX
Model: iPhn4
OS: iOS 4.3.2
Carrier: AT&T
Posts: 1,137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also.. sometimes on T-Mobile network you will notice that you sometimes have "edge". During this phase you will not receive any emails or would not be able to do web browsing. Doing a soft reboot helps the cause.
__________________
Regards|Raja
BlackBerry FAQ

Nokia 2100 > Nokia 6100 > Samsung t319 > Nokia 5300 > Blackberry 8320 > Blackberry 8900 > iPhone 3GS > iPhone 4
Offline  
Old 02-04-2009, 11:50 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 55
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by CableGuy711 View Post
dont need to get snotty about it. There have been many people on here, who come posting for help but dont have a blackberry data plan... he was just checking to make sure the basics were covered.



glad its working now
Yeah... I wasn't being snotty about it. Far from it. The forum for myself is a last resort after massive trouble shooting on behalf. Please do not take offense. Didn't mean anything by it and all help is appreciated...
Offline  
Old 02-04-2009, 11:52 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 55
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by raja_3012 View Post
Also.. sometimes on T-Mobile network you will notice that you sometimes have "edge". During this phase you will not receive any emails or would not be able to do web browsing. Doing a soft reboot helps the cause.
Thanks for the tip. I did have EDGE in caps. It was definitely on Tmo's end. I was ready to just reload op system when out of no where everything just started working...
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.