BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-19-2009, 06:55 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
2wheel's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 50
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default What Gives?

Please Login to Remove!

I'm coming from a BB 8120 and have the alarm and ring tones set on the 8900 just as I had them on the 8120. Both ring with a much slower frequency than on the 8120.

Phone - If I set the phone to Vibrate+Tone, (My preference) it vibrates, rings, vibrates, rings, etc. On the 8120, it would vibrate then segue to ringing.

Alarm - Set to Tone+Vibrate with Alarm_Quickbell. It'll vibrate, then cycle the alarm once, then vibrate and so on. The 8120 would vibrate, then segue to the alarm and ring with a higher frequency than on the 8900. Something like 10 times with a short break, then 10 times again until I turned it off or hit snooze.

Is this normal for this OS? (4.6.1.114 As received by T-Mobile) Am I missing something? Is this a bug? Can it be fixed by updating the OS? Should I just suck it up and stop whining? (Donít answer that last one)
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.